BUDIMPESTA – 16. – 18. novembar 2018.

BUDIMPEŠTA razgledanje / šoping / Aquaworld

 

SHOPPING ( H&M, VOGELE, CCC, GAS, HERVIS, PIMKIE, …) 

 16. – 18. novembar  2018.

1 2 3 4

5 6 7 8

 

Program putovanja:

 

1.  dan  (petak)    Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod LOKOMOTIVE kod glavne železničke stanice  u 24.00h…sastanak putnika u 23:30h. Noćna vožnja preko Horgoša i Segedina do Budimpešte…

 

2.  dan (subota)    Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Prepodnevni šoping u tržnom centru  Tesco. Panoramsko razgledanje grada: NEP STADION, TRG HEROJA, ANDRASY BULEVAR,  LANČANI MOST, ERŽEBET MOST, CITADELA… Šetnja VACI ULICOM, SRPSKOM ULICOM,VOROSMARTY TRG, POSLASTIČARNICA ŽERBO, BAZILIKA SV.IŠTVANA,… Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Odmor. Fakultativna večernja vožnja brodom DUNAVOM uz šampanjac u trajanju od 1 sata. Povratak u hotel.

 

3. dan (nedelja)          Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni odlazak do SENTANDREJE. Šetnja – POŽAREVAČKA CRKVA, TRG VUKA KARADŽICA, RODNA KUĆA JAKOVA IGNJATOVIĆA, KRST SRPSKOG TRGOVAČKOG DRUŠTVA,  BLAGOVEŠTENSKA CRKVA, PREPARANDIJA, BEOGRADSKA CRKVA, KRST KNEZA LAZARA, SRPSKA KAFANA, PREOBRAŽENSKA CRKVA… Povratak u Budimpeštu. Odlazak na  RIBARSKI BASTION, CRKVA KRALJA MATIJE KORVINA HUNJADIJA, SPOMENIK SVETOG TROJSTVA, …Odlazak u CIRKUS – najveći i najlepši gradski circus koji je smešten u Varosliget parku, nedaleko od ZOO vrta, zabavnog parka i Sečenji kupališta. Polazak u popodnevnim satima za tržni centar ARKAD / IKEA. Šoping do popodnevnih časova u jednom od najvećih tržnih centara u poznatim brendiranim buticima (H&M, RESEVED, PROMOD, ORSAY, VOGELE, CCC, GAS, HERVIS, PIMKIE,…). Povratak za Srbiju preko Segedina i Subotice. Dolazak oko 24h.

CENA:  39 eur

(plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS)

Aranžman obuhvata:

  • Prevoz turističkim autobusom na navedenim relacijama
  • Smeštaj u hotelu 3* na bazi 1 noćenja sa doručkom

(švedski sto)

  • Obilaske prema programu
  • Organizaciju i vođstvo   puta

 

 

Aranžman ne obuhvata:

– Fakultativnu vožnju brodom DUNAVOM – 7,5 eur

– Fakultativni odlazak do SENTANDREJE – 5 eur

– Fakultativni odlazak u CIRKUS – od 6 do 15 eur u zavisnosti od kategorije ulaznice i prijave

– Međunarodno putno osiguranje

 

– Obavezna rezervacija mesta unapred na telefon: 021/300 57 48, 021/ 300 58 30,  065/44 98 255

– broj mesta je na svakom polasku ograničen. Slobodnih mesta ima do popune kapaciteta.

– Putnici su u obavezi da se upoznaju sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja  kao i da se 3 dana pre puta informišu o tačnom vremenu i mestu polaska.

NAPOMENE:

– za ovo putovanje državljanima Republike Srbije je  potreban “crveni” BIOMETRIJSKI  pasoš.

– preporučujemo da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropsku eunije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na web stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

– ukoliko maloletno dete putuje u pratnji samo jednog  roditelja neophodna je overena saglasnost drugog roditelja u slučaju policijske kontrole na granici.

– krajnji rok agencije za obaveštavanje putnika o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

– krajnji rok za otkaz od strane putnika za vaučere je 5 dana pre rezervisanog polaska kako bi vaučer ostao validan za naredni termin ukoliko je putnik sprečen u ranije rezervisanom terminu da putuje. Ukoliko se putovanje otkaže neposredno pred polazak moguće je pronaći zamenu za rezervisana mesta u suprotnom vaučer nije moguće iskoristiti.

– ukoliko se putnik ne pojavi na polasku bez unapred najavljenog otkaza vaučer više nije validan.

– Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja

– Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika, objektivnih okolnosti.

– Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnoh okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…).

– Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. – Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).

– Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je svepodređenoza grupno putovanje potrebno je puno razumevanje međuputnicima i osećaj kolektivizma.

– Medjunarodno putno zdravstvenoosiguranje je obavezno za pojedine destinacije. Savetujemo Vas da isto posedujete ( INFORMACIJE MOŽETE DOBITI U AGENCIJI)   za sva vaša putovanja, jer u suprotnom sami snosite odgovornost za eventualne posledice prilikom kontrole države u koju putujete, kao i kontrole u državama kroz koje prolazite.

–  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

ZA REZERVACIJU POTREBNO:

– Ime i Prezime

– broj pasoša

– kontakt telefon