DVORCI VOJVODINE – 30. april 2018.

DVORCI VOJVODINE – 30. april  2018.

 31. april 2018.

 

 Ecka-kastel1_b

dvorac KULPIN – dvorac FANTAST – kaštel EČKA

3419167145_c0cac09816_o

Program putovanja:

Polazak iz NOVOG SADA sa parkinga kod LOKOMOTIVE u 8:00 h. Vožnja do Kulpina i obilazak Dvorca Dunđerskih kojeg je od porodice Stratimirović otkupio veleposednik Lazar Dunđerski (jedan od najčuvenijih među 80 kaštela, letnjikovaca i tvrđava u Vojvodini, u kome je snimljena serija “Sva ta ravnica”, a koji je od 1993.godine Poljoprivredni muzej, jedinstvena ustanova tog tipa u regionu; okružen je parkom površine četiri hektara, koji je takođe spomenik prirode). Nastavak vožnje i odlazak za Bečej do DVORCA FANTAST, imanja veleposednika Bogdana Dunđerskog, obilazak dvorca (sada hotela 3*), kapele (koju je oslikao poznati slikar Uroš Predić), kao i ergele konja. Slobodno vreme za jahanje konja i vožnju fijakerom. U prostranom parku francusko-engleskog tipa nalaze se brojne staze za šetnju, teniski tereni kao i nekoliko jezera. Vožnja preko Novog Bečeja i Zrenjanina do Ečke.  Odlazak do DVORCA KAŠTEL. Dvorac je podigao u engleskom stilu grof Agošton Lazar krajem 19.veka. U njemu su gostovale mnoge poznate ličnosti : između ostalih Franc List i grof Esterhazi. U okolini dvorca nalazi se crkva, ribnjak, vodotoranj a okružen je parkom koji celom kompleksu (sada sjajnom hotelu 4*) daje izuzetan ambijentalni značaj. Dvorac je progralašen za spomenik kulture 2001.godine. Povratak za Novi Sad u popodnevnim satima i dolazak oko 20 h.

 

CENA   990 din

fantast fantast3

 

 cena  OBUHVATA:

– Prevoz udobnim turističkim autobusom (klima, audio i video oprema) prema programu

– Organizaciju i vođstvo puta

 

Obavezna rezervacija na telefon 021/300 57 48, 021/300 58 30, 061/1812171, 065/4498255

– Minimalan broj za realizaciju programa je 45 pax, rok za otkaz je 5 dana pre termina putovanja

NAPOMENE:

– krajnji rok za obaveštavenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
– Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja
– Faklutativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika, objektivnih okolnosti.
– Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnoh okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…).
– Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
– Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

Aranžman je rađen na bazi minumuma 45 prijavljenih putnika  i usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.