GRČKA – LETO 2019.

First minute Grcka

POPUSTI ZA RANE UPLATE!!!

POPUSTI ZA DECU!

SUBAGENTSKA PRODAJA: TOTAL TRAVEL DOO, SVE INFORMACIJE NA TEL 021/300 57 48, 060/13 17 990

 

4 2

 

Leptokarija je letovalište smešteno na najlepšem delu obale u podnožju Olimpa, uz novi autoput Evzoni – Atina, stotinak kilometara od Soluna. Leptokarija je definitivno povratila „staru slavu” i nakon dvadesetak godina opet postala, za naše turiste, jedna od najpopularnijih destinacija. Razlog je u intenzivnoj izgradnji, kako smeštajnih tako i infrastrukturnih kapaciteta.

U ovom tipičnom grčkom mestu sa gostoljubivim ljudima možete doživeti nezaboravni odmor. Pored uživanja na toplom grčkom suncu, na predivnoj pešcanoj-sljunkovitoj  plaži, možete se baviti ribarenjem ili vodenim sportovima. Šetalište kraj obale, nova trgovačka -pešačka zona i stoletni park upotpunjuju i čine atraktivnim ovaj ambijent sa puno hotela, restorana, prodavnica i marketa. Važno je istaći da su cene ugostiteljskih usluga i robe u prodavnicama i marketima, nešto niže nego u drugim mestima na ovoj obali. Mesto je bogato  klubovima, café barovima, restoranima i tavernama. Takodje ima i mnoštvo butika i drugih prodavnica.

Odavde možete poći u obilazak Olimpa, antičkih mesta Dion, Vergina, Pella, manastira Platomona, Meteora…

 

 

Finikas studija se nalaze u mirnom delu Leptokarije, ispod pruge. Od glavne ulice vas deli svega 100 metara, a od plaže 150 metara, odnosno 2 minute hoda. Finikas se nalazi u ulici sa veoma malo saobraćaja, u blizini parka, supermarketa i stoga je odličan izbor za porodično letovanje. Kuhinje su odvojene. Klima je uključena u cenu. Studia poseduju wireless internet. Parking se nalazi ispred objekta. Posteljina se menja svakih 5 dana.

1/2+1 st – studio, 1 francuski ležaj (190cmx110cm) i jedan standardan ležaj (190cmx90cm), kuhinja je odvojena

1/3 st – studio, 1 francuski ležaj i jedan standardan ležaj

Naše mišljenje: Finikas u mirnom okruženju, ispunjenim zelenilom, učiniće Vaš odmor fantastičnim.

 

 

zakintos7     grcka 2014 16

3 7 6 8  7   thassos_6 thassos_5  thassos_2 thassos_3 thassos_4   sitonija_2  sitonija_5 sitonija_4  olimpska_1 kasandra_6 kasandra_5     zakintos4