MAKO BANJA – SUBOTOM I NEDELJOM

MAKO BANJA –   SUBOTOM I NEDELJOM

NOVI TERMINI     SUBOTA

21.OKTOBAR 2018

11.NOVEMBAR 2018

25.NOVEMBAR 2018


09.DECEMBAR 2018

23.DECEMBAR 2018

 

 

 

 

 


Banja Mako se nalazi u južnom delu Mađarske, na nepunih 30 km od Segedina. Podneblje na kojem je izgrađena banja Mako svrstava se u razvijenija poljoprivredna područja. Luk je jedan od osnovnih dobara koja se proizvodi u Makou, pa je zaštitni znak banjskog kompleksa upravo glavica crnog luka, koja se prepoznaje i u dekoraciji kupališnog objekta. Novoizgrađeni banjski kompleks je lociran u samom centru mesta.

Raspolaze sa pokrivenim zatvorenim  i otvorenim   bazenom, toboganom, delom za saune (intimna, aroma, herba, svetlosna, solna i hagymatikum sauna), ledenim bazenom, školom plivanja odnosno zabavnim bazenom za mlade, raznim medicinskim sadržajima, masažama, tretmanima, welnesima kao i prostorom posebno prilagodjenim deci mlađeg uzrasta i majkama sa bebama. Za mlade je između ostalog u ponudi i rekreativni deo sa prostorijama za bilijar, kartanje, stoni tenis, stoni fudbal, poker i drugo. U sklopu objekta nalazi se restoran sa delom za ručavanje gde gosti mogu uživati u pauzi za topao domaći ručak, kafu, torte i kolače. Osim restorana tu je “Bar za kuliranje” koji nudi ukusne voćne koktele, sendviče i poslastice                 .
Lekovita voda i lekovito blato iz Makoa na odeljenju za medicinske terapije pomaže u lečenju mnogih bolesti zglobova, spondiloze, neuralgije, paralize nerava, atrofiranih mišića, reume, lomova ekstremiteta kao i lečenja ginekoloških upala.


 

Program putovanja:

Polazak iz Novog Sada u 06:00h sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici. Putovanje prema graničnom prelazu Horgoš. Nakon prelaska granice nastavak putovanja preko Segedina do mesta Mako. Po dolasku u MAKO predviđeno je slobodno vreme za  uživanje u sadržajima banje  koja poseduje 8 termalnih bazena. U sklopu banje se nalaze 4 zatvorena i 4 otvorena bazena uz dodatne sadržaje poput saune, raznih masaža, pedikira, manikira… U okviru banje postoje igraonica za decu i restoran sa velikom ponudom kuvanih jela, salata, kolača i pića. Banja poseduje deo za medicinske terapije u okviru kojih se leče bolesti poput reume, bolesti zglobova, ginekoloških upala, spondiloze, atrofije mišića i druge.  Mogućnost  šopinga u LIDL-u, spar-U I PENNY marketu. Povratak za Novi Sad i dolazak u večernjim satima.


SAMO   1.500  dinara !!!


CENA  OBUHVATA:

– prevoz turističkim autobusom (audio i video uredjaji, klima uređaj) na relaciji Novi Sad-Mako-Novi Sad;


CENA  NE OBUHVATA:

– putno-zdravstveno osiguranje (140 dinara za odrasle i 240 dinara za osobe preko 75 godina)


– ulaznicu za banju Hagymatikum    –   1.800-2.600 forinti/ po osobi

– doplatu za saunu i wellness program-800 forinti  ( OKO 2,5 EURA-u zavisnosti od kursa)


– druge, nepomenute usluge;

VAŽNA NAPOMENA: U cenu ulaznice je uključeno korišćenje svih bazena, a nije uključeno korišćenje saune i masaže.

OSIGURANJE: preporučuje se, jer mađarski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskraćen ulazak u R. Mađarsku.

MAKO BANJA :  www.hagymatikum.hu/sr/

Organizator: TOTAL TRAVEL d.o.o. Novi Sad, Kralja Aleksandra 12, OTP 58/2016 pib 108588859

 

NAPOMENE:
– za ovo putovanje državljanima Republike Srbije je potreban “crveni” BIOMETRIJSKI  pasoš.
– preporučujemo da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na web stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju . Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
– krajnji rok agencije za obaveštavanje putnika o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

– broj mesta je na svakom polasku ograničen. Slobodnih mesta ima do popune kapaciteta.
– Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja
– Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika, objektivnih okolnosti.
– Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnoh okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…).
– Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
– Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

ZA REZERVACIJU POTREBNO:

– Ime i Prezime

– kontakt telefon

– broj pasoša

Sve informacije koje se nalaze na sajtu su informativnog karaktera, validan je program istaknut u agenciji.