SMEŠTAJ U MORAHALOMU

SMEŠTAJ U MORAHALOMU

APARTMANSKI I HOTELSKI SMEŠTAJ!

 

SJAJAN HOTEL       E L I X I R  ***

LUX HOTEL COLOSEUM **** 

VELIKI BROJ MODERNO OPREMLJENIH APARTMANA U NEPOSREDNOJ BLIZINI KOMPLEKSA BANJE

 

 

 

 

 

AUTOBUSKIM ILI SOPSTVENIM PREVOZOM PO VAŠEM IZBORU

PRISTUPAČNE CENE  …  VIŠE INFORMACIJA NA 021/300 58 30

U Morahalomu postoji veliki broj privatnih apartmana i  pansiona sa izuzetno pristupačnim cenama tokom čitave godine!

Nudimo mogućnost smeštaja u hotelu Coloseum, Elixir, Termal pansionu  ili u nekoj od privatnih kuća. Termine sami birate!

Ukoliko se odlučite za odmor u Morahalomu provešćete nezaboravne dane u prijatnom ambijentu, daleko od briga i gužve! Uživaćete u sjajnoj ponudi banje St.Eržebet koja svojim gostima nudi 21 bazen sa termalnom vodom i hladnijim bazenima sa brojnim spojašnjim i hidro masažerima koji deluju opuštajuće na čovekovo telo!

 

U Morahalomu su 1960. godine našli dragocenu termalnu vodu. Bunar dubine 660 metara, – koji je i dan danas u upotrebi – dobije svoju alkalnu hidrokarbonatsku termalnu vodu iz preostalog naslaga drevnog Panonskog mora.

 

hotel1

hotel2

hotel3

hotel4

elixir-morahalom1

 

SMESTAJ3 SMESTAJ4

SMESTAJ colosseum-hotel elixir-medical-wellness

coloseumhotelcoloseumhotel2wellnesscoloseummorahalomSMESTAJ1 SMESTAJ2

 

 

Voda od 39.5 ° C Bunara B-13, koji je bogat mineralima na primer jodom je 1999. godine zvanično dobio kvalifikaciju lekovite vode, ali je i pre toga služio za oporavak hiljadu i hiljadu pacijenti. Lekovite vode Eržebet i Arpad su pogodne za lečenje oboljenja kičme, reume mišića i ginekoloških problema. Razvoj je zahtevao izgradnju još jednog termalnog bunara, koji je 2004. godine i izgradjen. Voda iz ovog bunara je sa dubine 1300 metara. Ona je takodje lekovita, i zbog svoje temperature od 67,5 oC služi i za grejanje celog kompleksa.

Termomineralna voda iz bunara dubine 1300 metara (B-40) je 2007. godine dobio kvalifikaciju mineralne vode i posle dugotrajnog procesa 2009. godine zaslužno je osvojio i kvalifikaciju lekovite vode i dobio imeArpad. Voda iz novog bunara, kao i ona iz starog ima značajan sadržaj minerala, ali zbog temperature 67,5 ° C vrši zagrevanje kompleksa.Termalna voda od 39.5 ° C je 1999. godine dobila zvaničnu kvalifikaciju lekovite vode i 2010. godine dobila ime Erzsébet (Elizabeta). Ove godine, smo se obogatili sa još 2 izvora lekovite vode koje smo nazvali Szent László i Hunyadi Mátyás (Sv. Vladislav i Matthias).

 

Organizator: TOTAL TRAVEL d.o.o. Novi Sad, Kralja Aleksandra 12, OTP 58/2016 pib 108588859